Εισαγωγή + Κανόνες παιχνιδιού
Πίνακας Περιεχομένων

Εισαγωγή Βασικά στοιχεία παιχνιδιού Screenshots Κατάσταση Έπαυλη Έμπορος Παζάρι
Χάνι Σιδηρουργείο Αγγελιοφόρος Μάχη Συμμορία Προφίλ Κοσμηματοπώλης
Προνομιούχο Φίλοι μου Πεδίο μάχης Υψηλότερα αποτελέσματα Κανόνες παιχνιδιούΕισαγωγή

Οι Ιππότες ήταν οι πραγματικοί ακόλουθοι του βασιλιά κατά τους μεσαιωνικούς χρόνους και πολεμούσαν για τον βασιλιά, για την τιμή, για την δόξα και την δικαιοσύνη . Ο σεβασμός που κέρδιζαν τους έκανε γνωστούς ως Ιππότες του Φωτός. Ωστόσο για πολλούς η τιμή δεν ήταν αρκετή και άρχισαν να παραβιάζουν τον όρκο τους, γεμίζοντας τα θησαυροφυλάκια τους με τα λάφυρα των θυμάτων των αιματηρών επιδρομών τους. Αυτοί οι ιππότες ήταν γνωστοί ως Ιππότες του Σκότους. Ορκίσου ιππότης και διάλεξε τη μοίρα και το φρόνημα σου με τις αποφάσεις σου μέσα στο παιχνίδι! Πολέμησε για τιμή, δόξα και δικαιοσύνη, ή κέρδισε το ψωμί σου εκτελώντας βίαιες και ανήθικες αποστολές. Η απόφαση είναι στα χέρια σου!

Βασικά στοιχεία παιχνιδιού

Μετά την εγγραφή θα βρεθείς στη σελίδα επισκόπησης του ιππότη σου. Εδώ μπορείς να βρείς σημαντικές πληροφορίες για τον χαρακτήρα σου αλλά και τον προσωπικου σου σύνδεσμο, με τον οποίο μπορείς να μετατρέψεις απατεώνες σε ιππότες με την κατάλληλη τοποθέτηση του συνδέσμου. Για παράδειγμα, μπορείς να στείλεις το σύνδεσμο στους φίλους σου, να τον τοποθετήσεις στην αρχική σελίδα σου ή να το χρησιμοποιήσεις σαν υπογραφή σε φόρουμ. Αν ένας ανυποψίαστος απατεώνας κάνει κλικ στο σύνδεσμο σου, θα λάβεις 1-3 χρυσά ως ανταμοιβή. Αν ο/η απατεώνας εγγραφεί στο knightfight και γίνει,επίσης,ιππότης, θα λάβεις 25% του χρυσού που ο απατεώνας λαμβάνει από δικούς του/της απατεώνες στο διαδίκτυο! Για κάθε ιππότη που έχεις μετατρέψει ο οποίος φτάνει το επίπεδο 3, λαμβάνεις 250 χρυσά και 1 βαθμό εμπειρίας! Όταν ο απατεώνας σου φτάσει στο επίπεδο 10, θα λάβεις επιπλέον 100 πολύτιμους λίθους και 1 βαθμό εμπειρίας! Μπορείς να επενδύσεις χρυσό σου στην εκπαίδευση του χαρακτήρα σου, να βελτιώσεις τα χαρακτηριστικά του χαρακτήρα ή μπορείς να αγοράσεις καλύτερα όπλα, πανοπλίες, ασπίδες, φυλαχτά και δαχτυλίδια.

Μπορείτε να προκαλέσετε απευθείας κάποιον άλλο ιππότη σε μάχη, στην οποία οι ιδιότητες και ο εξοπλισμός του χαρακτήρα σας παίζουν σημαντικό ρόλο. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην κατάσταση.

Λίστα επιλογών:
- Επέλεξε ανάμεσα σε εκατοντάδες σπαθιά, πανοπλίες, ασπίδες, φυλαχτά και δαχτυλίδια για να βελτιώσεις τις μαχητικές σου ικανότητες.
- Αγόρασε λίθους ισχύος για να προσθέσεις μαγικές ικανότητες στο όπλο σου και να προκαλείς επιπλέον ζημιές στους αντιπάλους σου.
- Αναβάθμισε την έπαυλη σου, ώστε να επιδείξεις τον πλούτο και το κύρος σου και να βελτιώσεις το ρυθμό ανάρρωσης του ιππότη σου.
- Ίδρυσε μια συμμορία και φτιάξε το μεγαλύτερο κάστρο της περιοχής.
- Δημιούργησε το προσωπικό σου έμβλημα μέσα από μια λίστα χιλιάδων επιλογών!
- Βελτίωσε τις ικανότητες πού έχεις για να φοράς πανοπλία, ασπίδα και να κρατάς σπαθί ή σπάθα.
- Εκπαίδευσε τις μαχητικές σου ικανότητες, για να είσαι ένα βήμα μπροστά από τους ανταγωνιστές σου.
- Δώσε ένα όνομα στο σπαθί σου για να ξεχωρίζεις από το πλήθος.
- Ανέλαβε διάφορες εργασίες στο χάνι και διάλεξε αν θέλεις να είσαι καλός ή κακός .

Κατάσταση

Εδώ μπορείτε να βρείτε όλες τις ζωτικές πληροφορίες για τον χαρακτήρα σας, όπως πόσα λάφυρα έχετε ήδη πάρει, τις ιδιότητες σας , τον εξοπλισμό σας και πόσο χρυσό έχετε εκείνη τη στιγμή διαθέσιμο. Μπορείτε επίσης να δείτε αναλυτικά στατιστικά για τις μάχες που έχετε ήδη κάνει με άλλους ιππότες καθώς και μία λίστα των ιπποτών που ενδεχομένως έχετε χρίσει . Τέλος μπορείτε να εκπαιδεύσετε τις ιδιότητες του ιππότη σας και να βελτιώσετε τις ικανότητες του ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πιο εξελιγμένο εξοπλισμό.

Ορισμένες λεπτομέρειες για τις ιδιότητες του ιππότη σας:

Φρόνημα
Οι αποφάσεις σας μέσα στο παιχνίδι καθορίζουν το φρόνημα σας, οδηγώντας σας στο μονοπάτι του καλού ή του κακού. Αν το φρόνημα σας είναι μεταξύ -50 και +50, είστε ουδέτερος. Κάποια αντικείμενα είναι διαθέσιμα σε μόνο σε ιππότες με καλό ή κακό φρόνημα.
Δύναμη
Η δύναμη καθορίζει πόσο ζημία κάνετε, ΑΝ καταφέρετε να χτυπήσετε τον αντίπαλο σας.
Επιδεξιότητα
Όσο καλύτερη είναι η επιδεξιότητα σας, τόσο καλύτερη η χρήση της πανοπλίας και της ασπίδας σας.
Αντοχή
Η αντοχή καθορίζει πόσο θα είστε σε θέση να πολεμήσετε και πόσους γύρους θα είστε αποτελεσματικός.
Μαχητική ικανότητα
Η μαχητική ικανότητα καθορίζει ποσό αποτελεσματικές θα είναι οι επιθέσεις σας.
Απόκρουση
Η απόκρουση επηρεάζει την ικανότητα σας να αποφεύγετε τα χτυπήματα των αντιπάλων σας.
Εμπειρία
Λαμβάνετε πόντους εμπειρίας όταν πολεμάτε με αντιπάλους του ίδιου ή μεγαλύτερου επιπέδου . Λαμβάνετε 2 πόντους εμπειρίας όταν κερδίζετε ιππότες μεγαλύτερου επιπέδου και 1 βαθμό εμπειρίας, όταν μάχεστε με αντιπάλους ίδιου επιπέδου ανεξαρτήτως αποτελέσματος! Όταν έχετε συγκεντρώσει αρκετούς πόντους εμπειρίας, προάγεστε στο επόμενο επίπεδο, λαμβάνετε 3 βαθμούς ικανότητας, η μέγιστη ενέργεια ζωής σας αυξάνεται και λαμβάνετε ένα bonus χρυσού.

Οι βαθμοί ικανότητας του χαρακτήρα σας:

Πανοπλία
Όσο ψηλότερα βρίσκεται αυτός ο βαθμός ικανότητας, τόσο καλύτερες ασπίδες και πανοπλίες μπορείτε να αγοράσετε.
Σπαθί
Όσο ψηλότερα βρίσκεται αυτός ο βαθμός ικανότητας, τόσο καλύτερα σπαθιά μπορείτε να αγοράσετε.
Σπάθα
Όσο ψηλότερα βρίσκεται αυτός ο βαθμός ικανότητας, τόσο καλύτερες σπάθες μπορείτε να αγοράσετε.


Έπαυλη

Αναβάθμιση έπαυλης
Μπορείτε να αναβαθμίσετε την έπαυλη σας. Όσο μεγαλύτερο είναι το επίπεδο της έπαυλης σας, τόσο γρηγορότερα επουλώνονται οι πληγές του ιππότη σας!
Εξοπλισμός χαρακτήρα
Στην έπαυλη σας μπορείτε να εξοπλίσετε τον χαρακτήρα σας με νέα όπλα και άλλα αντικείμενα, όπως δαχτυλίδια, φυλαχτά και πανοπλίες.
Προσκύνημα στο βωμό
Μπορείτε να προσευχηθείτε στο θεό σας στο βωμό, ζητώντας επούλωση των πληγών σας. Αν προσφέρετε αρκετά χρυσά νομίσματα, οι προσευχές σας σίγουρα θα εισακουστούν! ;)

Έμπορος

Ο έμπορος αγοράζει και πουλάει όπλα, πανοπλίες, ασπίδες, δαχτυλίδια, φυλαχτά και λίθους ισχύος. Όταν θέλετε να αγοράσετε όπλα και πανοπλίες, οι αντίστοιχοι βαθμοί ικανότητας καθορίζουν ποια είναι διαθέσιμα . Την διαθεσιμότητα των δαχτυλιδιών, φυλαχτών και λίθων ισχύος, καθορίζει το επίπεδο. Κάποια αντικείμενα έχουν ως προϋπόθεση συγκεκριμένο φρόνημα για την απόκτηση τους.

Τα αντικείμενα:

Όπλα
Αρχικά μπορείτε να αγοράσετε μόνο σπαθιά και σπάθες. Όταν φτάσετε σε υψηλότερους βαθμούς ικανότητας, μπορείτε να αγοράσετε τσεκούρια. Τα όπλα αυξάνουν τις ζημίες που κάνετε στους αντιπάλους σας στη μάχη. Στα όπλα υψηλότερων επιπέδων μπορούν να τοποθετηθούν 3 λίθοι ισχύος.
Ασπίδες
Οι ασπίδες αυξάνουν τις αμυντικές ικανότητες και την ιδιότητα ‘Απόκρουση’.
Πανοπλία
Η πανοπλία αυξάνει τις αμυντικές ικανότητες.
Δαχτυλίδια
Τα δαχτυλίδια βελτιώνουν τις ιδιότητες εκείνου που τα φοράει, ανάλογα με τις μαγικές τους ικανότητες.
Φυλαχτά
Τα φυλαχτά βελτιώνουν τις ιδιότητες εκείνου που τα φοράει, ανάλογα με τις μαγικές τους ικανότητες.. Μπορούν επίσης να σας προστατέψουν από συγκεκριμένα είδη μαγείας.
Λίθοι ισχύος
Οι λίθοι ισχύος μπορούν να τοποθετηθούν σε όπλα που διαθέτουν υποδοχές, προσδίδοντας στο όπλο την ικανότητα να προκαλεί μαγικές ζημίες. Υπάρχουν 6 είδη μαγικών ζημιών: πάγος, φωτιά. αστραπή (δεν μπορεί να αποκτηθεί από τον έμπορο), σκιά (κακό φρόνημα), άγιος (καλό φρόνημα) και ζημία δράκου.


Παζάρι

Το παζάρι προσφέρει διάφορες δυνατότητες:

Αγόρασε αντικείμενα
Εδώ θα βρείτε 5-7.αντικέιμενα διαθέσιμα για αγορά. Ενδέχεται να σας προσφερθούν λίθοι αστραπής ή άλλα ειδικά αντικείμενα που δεν υπάρχουν κάπου αλλού στο παιχνίδι ή/και αντικείμενα που πωλούνται και στον έμπορο αλλά με διαφορετική τιμή. Είτε κάνετε κάποια αγορά είτε όχι τα ίδια αντικείμενα θα είναι διαθέσιμα στις ίδιες τιμές για 24 ώρες από τη στιγμή που σας προσφέρθηκαν. Ωστόσο, μιας και βρίσκεστε στο παζάρι, καλό είναι να συγκρίνετε τις τιμές με εκείνες στον έμπορο, ίσως πληρώσετε περισσότερα από όσα φαντάζεστε!
Πούλησε αντικείμενα
Μπορείτε να προσφέρετε στον αγοραστή κάποιο αντικείμενο. Ο αγοραστής θα σας κάνει μια προσφορά για το αντικείμενο ; η προσφορά ίσως είναι παραπάνω ή παρακάτω από την αξία του αντικειμένου στον έμπορο, οπότε συγκρίνετε τις τιμές προσεκτικά! Αν αποδεχτείτε την προσφορά τότε μπορείτε να προσφέρετε ένα άλλο αντικείμενο άμεσα. Εάν δεν αποδεχτείτε την προσφορά, τότε πρέπει να περιμένετε 6 ώρες για να προσπαθήσετε να πουλήσετε κάποιο αντικείμενο στο παζάρι.
Ρισκάρισε ένα παιχνίδι τύχης
Στο παζάρι μπορείτε επίσης να παίξετε το παιχνίδι με τις κούπες ποντάροντας 10-100 χρυσά νομίσματα.


Χάνι

Στο χάνι μπορείτε να αναλάβετε διάφορες εργασίες, διάρκειας 1-12 ωρών . Λαμβάνετε χρυσό και περιστασιακά πολυτίμους λίθους για την ολοκλήρωση των εργασιών αυτών. Οι εργασίες επηρεάζουν το φρόνημα, ανάλογα με το τι σας ζητούν να κάνετε. Επιλέξτε τις εργασίες σας προσεκτικά!

Σιδηρουργείο

Πατώντας στο κουμπί ‘Σιδηρουργείο’, δίπλα στο όπλο σας στην σελίδα κατάστασης, πηγαίνετε στον κατάστημα του σιδηρουργού. Εκεί μπορείτε να δώσετε στο όπλο σας ένα μοναδικό φανταστικό όνομα. Επιπλέον, μπορείτε να τοποθετήσετε στο όπλο σας λίθους ισχύος που του επιτρέπουν να προκαλεί μαγικές ζημιές στους αντιπάλους σας; το είδος της ζημίας εξαρτάται από το είδος του λίθου. Μόνο μαγικά φυλαχτά (μπορούν να αγοραστούν από τον έμπορο) μπορούν να σας προστατέψουν από μαγικές ζημιές. Το σιδηρουργείο μπορεί επίσης να βελτιώσει το όπλο σας μέχρι τρεις φορές ακονίζοντας το; κάθε επίπεδο ακονίσματος προκαλεί επιπρόσθετη ζημιά .

Αγγελιοφόρος

Η βασιλική υπηρεσία μηνυμάτων σας επιτρέπει να στέλνετε και να λαμβάνετε μηνύματα από άλλους παίκτες. Εδώ μπορείτε επίσης να δείτε τις αναφορές επίθεσης και άμυνας.

Μάχη

Εδώ μπορείτε α προκαλέσετε άλλους ιππότες σε μάχη και να αναμετρηθείτε μαζί τους. Εάν προκαλέσετε ιππότη του ίδιου ή μεγαλύτερου επιπέδου, κερδίζετε βαθμούς εμπειρίας. Όσο μεγαλύτερο είναι είναι το επίπεδό σας, τόσο μεγαλύτερο είναι και το εύρος επιπέδων που μπορείτε να επιτεθείτε χωρίς ποινή αφαίρεσης βαθμών εμπειρίας (ξεκινώντας από το επίπεδο 50!).Αν προκαλέσετε ιππότη του Σκότους ή του Φωτός το φρόνημα σας αλλάζει προς το καλό ή το κακό αντίστοιχα. Εάν κερδίσετε μια μάχη, λαμβάνετε 5-10 % από το χρυσό του αντιπάλου.

Αλληλουχία μάχης
Οι μάχες γίνονται σε γύρους. Όσο μεγαλύτερη είναι η αντοχή σας, τόσο περισσότερους γύρους αντέχετε να πολεμήσετε. Σε κάθε γύρο μια ‘ζαριά’ καθορίζει αν μπορέσατε να κάνετε επιτυχημένο χτύπημα ή ο αντίπαλος σας απέκρουσε την επίθεση σας; οι ιδιότητες μαχητική ικανότητα και απόκρουση παίζουν μεγάλο ρόλο εδώ . Ο επιτιθέμενος κάνει πάντα την πρώτη επίθεση. Αν μια επίθεση είναι επιτυχημένη μια ‘ζαριά αποφασίζει πόση ζημία επιτεύχθηκε και πόση απορρόφησε η άμυνα . Η διαφορά (εφόσον είναι θετική) αφαιρετέ από την ενέργεια ζωής του αντιπάλου. Αν η ενέργεια ζωής κάποιου παίχτη πέσει κάτω από 10 βαθμούς, ο παίκτης υποχωρεί και χάνει τη μάχη. Ο παίκτης που κάνει τις περισσότερες ζημιές είναι ο νικητής. Η ζημιά μπορεί να αυξηθεί με μαγικά όπλα, αλλά η μαγική ζημία μπορεί να απορροφηθεί από κατάλληλα φυλαχτά. Π.χ.., αν ένα όπλο μπορεί να προκαλέσει +2 ζημιά πάγου αλλά ο αντίπαλος φοράει φυλαχτό πάγου -1 τότε οι επιπλέον ζημίες λόγω του πάγου, στην ελάχιστη και μέγιστη ζημιά, αυξάνονται κατά 1 αντί για 2 βαθμούς. Όλα τα στατιστικά της μάχης εμφανίζονται λεπτομερώς στην αναφορά της μάχης.

Εδώ μπορείτε να στείλετε τον ιππότη σας σε αποστολές, ως ληστή σε επιδρομή ή προστάτη των φτωχών και αδυνάτων, αλλάζοντας ανάλογα το φρόνημα του. Ο χαρακτήρας λαμβάνει χρυσό από τις επιτυχημένες αποστολές αλλά αυτές μπορεί να είναι και αποτυχημένες και συνεπώς χωρίς ανταμοιβή!

Guild

Εδώ ορισμένοι παίχτες μπορούν να δημιουργήσουν μια συμμορία. Χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο «Συμμορία» μπορείς είτε να ψάξεις για μία υπάρχουσα συμμορία και να υποβάλεις αίτηση για να γίνεις μέλος της είτε όταν ο ιππότης σου φτάσει στο επίπεδο 5 να δημιουργήσεις τη δική σου συμμορία για 1000 χρυσά νομίσματα. Όταν γίνεις μέλος μιας συμμορίας θα δεις νέες επιλογές στο μενού του συνδέσμου «συμμορία». Σαν ιδρυτής και διαχειριστής της συμμορίας μπορείς να δεχτείς νέα μέλη, να δίνεις μεμονωμένα διαχειριστικά δικαιώματα σε άλλα μέλη και να απολύεις ανεπιθύμητα μέλη. Τα μέλη της συμμορίας θα πρέπει να περιμένουν 7 ημέρες πριν ξαναμπούν στην ίδια συμμορία όπου εγκατέλειψαν ή εκδιώχθηκαν από αυτήν! Μπορείς επίσης να αναβαθμίσεις το κάστρο της συμμορίας σου εδώ: κάθε επίπεδο αναβάθμισης αυξάνει τον αριθμό των ιπποτών που μπορεί να δεχτεί η συμμορία σου. Για να συνεχίσεις να αναβαθμίζεις το κάστρο σου, η συμμορία θα χρειαστεί μεγάλες ποσότητες χρυσού που θα δωρίζεται από τα μέλη.

Στο σύνδεσμο «Πόλεμοι συμμορίας», οι διαχειριστές της συμμορίας σου μπορούν να κηρύξουν πόλεμο σε μια άλλη συμμορία. Κάθε πόλεμος ξεκινά μετά από 24ωρη περίοδο αναμονής και διαρκεί 7 ημέρες, κατά τη διάρκεια των οποίων όλες οι μάχες μεταξύ των μελών των 2 συμμοριών καταγράφονται. Για κάθε μάχη, ο αριθμός των νικών, η προκαλούμενη ζημιά και το κλεμμένο χρυσάφι καταγράφονται και μετά από 7 ημέρες η συμμορία με τους περισσότερους βαθμούς σε 2 από τις 3 αυτές κατηγορίες ανακηρύσσεται νικήτρια. Ο αριθμός των χαμένων και κερδισμένων πολέμων φαίνεται στην κατάταξη των συμμοριών και στο προφίλ της κάθε συμμορίας. Μόνο συμμορίες με 5 ή περισσότερα μέλη μπορούν να συμμετάσχουν σε πόλεμο: κάθε φορά που μια συμμορία μένει με λιγότερα από 5 μέλη, όλοι οι πόλεμοι που συμμετέχει λήγουν με ήττα για τη συμμορία! Το ίδιο ισχύει για συμμορίες που χάνουν περισσότερο από το 20% των μελών που είχαν κατά την κήρυξη του πολέμου και ο πόλεμος θα τελειώσει με ήττα για τη συμμορία που δεν πληρεί τον απαιτούμενο αριθμό μελών. Επιπλέον, οι συμμορίες θα μπορούν να επιτεθούν άμεσα σε συμμορίες με +/- 70% περισσότερα/λιγότερα μέλη από τη δική τους συμμορία. Όσες επιθέσεις δεν είναι εντός αυτού του εύρους, θα πρέπει να γίνουν αποδεκτές από την αντίπαλη συμμορία. Οι συμμορίες θα πρέπει να έχουν ηλικία 2 εβδομάδων τουλάχιστον πριν μπορέσουν να εμπλακούν σε πόλεμο. Αν ένα μέλος εγκαταλείψει τη συμμορία εν καιρώ πολέμου (ή οποιαδήποτε στιγμή), δε θα μπορεί να επιστρέψει αν δεν περάσουν 7 ημέρες! Κάθε συμμορία μπορεί να πάρει μέρος σε μέχρι 5 πολέμους ταυτόχρονα και μπορεί να τερματίσει τον πόλεμο με συνθηκολόγηση με την αντίπαλη συμμορία: η συνθηκολόγηση πάντα προσμετρείται σαν ήττα για τη συμμορία που την πρότεινε στον αντίπαλο! Κάθε πόλεμος κοστίζει 1000 χρυσό για κάθε 10 μέλη που έχει η συμμορία (π.χ. 50 μέλη θα κοστίσουν στη συμμορία 5000 χρυσό για έναν πόλεμο).

Προφίλ

Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να προσθέσετε κάποιες πληροφορίες για τον χαρακτήρα σας, ή να φτιάξετε ένα κείμενο που θα βλέπουν τα θύματα που επιλέγουν τον σύνδεσμο σας! Αν έχετε προνομιούχο λογαριασμό, μπορείτε να αλλάζετε, όποτε θέλετε, το όνομα του χαρακτήρα σας.

Κοσμηματοπώλης

Εδώ μπορείτε να αγοράσετε επιταγές πολύτιμων λίθων. Για κάθε επιταγή πολύτιμων λίθων που εξαργυρώνετε 500 πολύτιμοι λίθοι πιστώνονται στο λογαριασμό σας. Οι πολύτιμοι λίθοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ενεργοποίηση προνομιούχου λογαριασμού ή την αγορά ειδικών αντικειμένων . Μπορείτε επίσης να ανταλλάξετε λίθους για χρυσό με αναλογία 2:1 . H ολοκλήρωση εργασιών (στο χάνι), μπορεί επίσης να σας αποφέρει ενίοτε πολύτιμους λίθους.

Προνομιούχο

Στο σύνδεσμο ‘Προνομιούχο’ μπορείτε να αγοράσετε προνομιούχο λογαριασμό. Αν γίνετε προνομιούχος παίκτης, ανταλλάσοντας 500 πολυτίμους λίθους για 30 μέρες προνομιούχου λογαριασμού , το παιχνίδι απαλλάσσεται από τις διαφημίσεις , μπορείτε να κάνετε μάχες πιο συχνά , να αλλάζετε το έμβλημα του χαρακτήρα σας και να απολαμβάνετε πολλά άλλα προνόμια! Οι επιταγές πολύτιμων λίθων εξαργυρώνονται σε 500 λίθους η καθεμία και τους προμηθεύεστε από τον κοσμηματοπώλη.

Φίλοι μου

Εδώ βλέπετε μια λίστα από παίκτες που είτε έκαναν κλικ στη σύνδεση για τη διαφήμισή σας και δημιούργησαν ένα λογαριασμό στον ίδιο διακομιστή με εσάς ή έβαλαν το όνομά σας όταν γράφτηκαν. Όταν κάποιος κάνει κλικ στη διαφήμισή σας, λαμβάνετε 1-3 χρυσό! Αν γραφτεί στο Knight Fight, λαμβάνετε 250 χρυσό όταν φτάσει στο επίπεδο 3! Όταν φτάσει στο επίπεδο 10 λαμβάνετε 100 δωρεάν πολύτιμους λίθους! ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Όλες οι προσπάθειές σας να κερδίσετε δωρεάν πολύτιμους λίθους με το να δημιουργήσετε ψεύτικους/πολλαπλούς λογαριασμούς χρησιμοποιώντας τη διαφήμισή σας θα έχουν σαν αποτέλεσμα τη διαγραφή ΟΛΩΝ των εμπλεκομένων λογαριασμών χωρίς καμία προειδοποίηση!

Πεδίο μάχης Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να βρεθούν εδώ

Στο πεδίο της μάχης μπορείς να δείς πώς μετράς στουςι άλλους συμμετέχοντες του Battleserver από όλους τους υπάρχοντες κόσμους KnightFight. Για να εισέλθεις στον διεθνή battleserver, η/ο χαρακτήρας σου θα πρέπει να είναι τουλάχιστον επιπέδου 10 και να είναι κατάλληλα εξοπλισμένη/ος και ειδικευμένη/ος για το τρέχον επίπεδο. Ο εξοπλισμός που χρησιμοποιείται πρέπει να αντιστοιχεί στους πόντους ικανότητα της/του χαρακτήρα.

Υψηλότερα αποτελέσματα

Εδώ μπορείτε να δείτε τους συνολικά πιο επιτυχημένους ιππότες και συμμορίες και επίσης να βρείτε εβδομαδιαία στατιστικά για τους 1,000 καλύτερους παίκτες σε διάφορες κατηγορίες ; η κατάταξη αυτή ανανεώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ. Η κατάταξη ΠεΠ (παίκτης εναντίον παίκτη) βασίζετε στη μαχητική δραστηριότητα των παικτών τις τελευταίες 4 εβδομάδες. Δεδομένα όπως ο αριθμός των μαχών, των ηττών, η εμπειρία και το χρυσάφι που λάβατε , επηρεάζουν την κατάρτιση της κατάταξης ΠεΠ. Οι μάχες της τελευταίας εβδομάδας έχουν μεγαλύτερο συντελεστή βαρύτητας από τις μάχες των 2 ,3 και 4 προηγούμενων εβδομάδων.

Οι ακόλουθοι τίτλοι με τα αντίστοιχα εμβλήματα αποδίδονται στους πρώτους 1000 παίκτες της κατάταξης:

Σύμβολο Καλός βαθμός Ουδέτερος βαθμός Κακός βαθμός
Υποδεκαννέας
Υποδεκαννέας
Υποδεκαννέας
Υποδεκαννέας
Υποδεκαννέας
Υποδεκαννέας
Φορέας όπλων
Φορέας όπλων
Φορέας όπλων
Φορέας όπλων
Φορέας όπλων
Φορέας όπλων
Λοχίας
Λοχίας
Λοχίας
Λοχίας
Υπεύθυνος Μάχης
Υπεύθυνη Μάχης
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Διεφθαρμένος Αρχηγός
Διεφθαρμένη Αρχηγός
Ανθυπολοχάγός
Ανθυπολοχάγός
Ανθυπολοχάγός
Ανθυπολοχάγός
Σκοτεινός Φρουρός
Σκοτεινή Φρουρός
Λοχαγός
Λοχαγός
Λοχαγός
Λοχαγός
Βρικόλακας
Βρικόλακας
Βαρύ ιππικό
Βαρύ ιππικό
Βαρύ ιππικό
Βαρύ ιππικό
Προμηθευτής της Οργής
Προμηθευτής της Οργής
Διοικητής
Διοικητής
Διοικητής
Διοικητής
Στρατηγός
Στρατηγός
Στρατηγός
Στρατηγός
Στρατηγός
Στρατηγός
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Πρίγκηπας Πολέμου
Πριγκίπισσα Πολέμου
Μέγας Τελετάρχης
Μέγαλη Τελετάρχης
Μέγας Τελετάρχης
Μέγαλη Τελετάρχης
Μεγάλος Πρίγκηπας Πολέμου
Μεγάλη Πριγκίπισσα Πολέμου
Ιπππότης του Φωτός
Ιππότης του Φωτός
Θρύλος
Θρύλος
Πρίγκηπας του Σκότους
Πριγκίπισσα του Σκότους
Κανόνες παιχνιδιού

1) Οι παίκτες δεν έχουν καμία νομική αξίωση σε έναν λογαριασμό του παιχνιδιού.
2) Οι παίκτες πρέπει να ακολουθούν τις οδηγίες που δίνονται από τους χειριστές παιχνιδιού και τους διαχειριστές παιχνιδιού και φόρουμ.
3) Το spamming ή το flooding δημόσιων φόρουμ , πινάκων ανακοινώσεων (bulletin boards) ή δημοσίων συζητήσεων (chat rooms) με τo λινκ προσωπικής διαφήμισης (Victim Link) απαγορέυται και μπορεί να οδηγήσει στη διαγραφή όλων των λογαριασμών στο παιχνίδι που εμπλέκονται.
4) Όλα τα bugs (ατέλειες ως αποτέλεσμα προγραμματιστικού λάθους) πρέπει να αναφέρονται στην ομάδα του KnightFight αμέσως. Η σκόπιμη χρήση ενός γνωστού bug (bug-using) για προσωπικό κέρδος θα οδηγήσει στη διαγραφή όλων των λογαριασμών που εμπλέκονται στη χρήση του bug.
5) Πολλαπλοί λογαριασμοί (περισσότεροι από 1 λογαριασμοί ανά ΧΡΗΣΤΗ ανά SERVER) και οποιαδήποτε άλλη μορφή εξαπάτησης απαγορεύεται και όσοι λογαριασμοί παιχνιδιού εμπλέκονται στις παραβιάσεις αυτών των κανόνων υπόκεινται σε άμεση διαγραφή. Το farming (επιθέσεις στους πολλαπλούς λογαριασμούς σας ή στους λογαριασμούς άλλου παίκτη που προετοιμάζει το λογαριασμό(-ους) για την επίθεσή σας) θα οδηγήσει στη διαγραφή λογαριασμών χωρίς ΚΑΜΙΑ προειδοποίηση και ΚΑΜΙΑ εξαίρεση!
6) Η χρήση scripts , bots και παρόμοιων προγραμμάτων για να αυτοματοποιηθούν οι ενέργειες στο παιχνίδι θα οδηγήσει στη διαγραφή του λογαριασμού σας. Τα Scipts/Bots περιλαμβάνουν προγράμματα που εκτελούν ενέργειες κάθε είδους στο παιχνίδι αυτόματα ή μέσω του χειροκίνητου ελέγχου από το χρήστη. Τέτοιες ενέργειες περιλαμβάνουν τα στοιχεία ανάγνωσης άμεσα από τον server του παιχνιδιού ή τις σελίδες που αποτελούν το παιχνίδι. Αυτό περιλαμβάνει τη χρήση ανταλλαγών συνδέσεων(links) και όλων των διαδυκτιακών υπηρεσιών που μπορούν να πραγματοποιήοσυν αυτόματη μεταβίβαση σε προσωπικές συνδέσεις(links)!
7) Οι λογαριασμοί παικτών που προσβάλλουν άλλους παίκτες ή μέλη της ομάδας του KnightFight μπορούν να διαγραφούν χωρίς ειδοποίηση.
8) Οι παίκτες δεν επιτρέπονται να δημοπρατήσουν μέρη του παιχνιδιού ή ολόκληρους λογαριασμούς σε διαδικτυακές δημοπρασίες ή οπουδήποτε αλλού. Οι εμπλεκόμενοι λογαριασμοί θα διαγράφονται.
9) Οι λογαριασμοί παικτών που μπαίνουν σε λογαριασμό άλλου παίκτη χωρίς έγκριση ή μέσω υποκλοπής (hacking) , θα διαγράφονται.
10) Λογαριασμοί παικτών στο παιχνίδι και/ή στο επίσημο φορουμ με προσβλητικά-επιθετικά, πορνογραφικά, παράνομα, πολιτικά φορτισμένα ή δεξιά εξτρεμιστικά ονόματα χαρακτήρα ή ονόματα/εμβλήματα συμμοριών υπόκεινται σε άμεση διαγραφή.
11) Οι λογαριασμοί των παικτών που στέλνουν επιθετικά-προσβλητικά, πορνογραφικά, παράνομα, σεξιστικά, ή πολιτικά ριζοσπαστικά (νεοναζί, ρατσιστικά κ.λ.π...) μηνύματα εντός παιχνιδιού ή προσωπικά μυνήματα (pms) στο επίσημο φόρουμ παιχνιδιών ή οι παίκτες με τέτοιο περιεχόμενο στις περιγραφές τους (είτε κείμενο είτε εικόνες) υπόκεινται σε άμεση διαγραφή.
12) Θέλουμε να δηλώσουμε ρητώς ότι κάθε παίκτης είναι ο μόνος αρμόδιος για τη διανομή της σύνδεσης θυμάτων του/της(bite link). Δεν θα αναλάβουμε απολύτως καμία ευθύνη για τις συνέπειες που προκύπτουν από την ανάρμοστη τοποθέτηση των συνδέσεων θυμάτων σε δημόσιες συνομιλίες(chat rooms), βιβλία φιλοξενουμένων(guest books) ή φόρουμ εάν ο παίκτης έχει παραβιάσει οποιουσδήποτε κανόνες με το να τοποθετήσει τη σύνδεση θυμάτων εκεί.
13) Αναρμόδιες αναλήψεις συμμοριών αφού μια ένωση συμμοριών έχουν ολοκληρωθεί ή ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ αναλήψεις που περιλαμβάνουν την είσοδο ή την υποκλοπή των λογαριασμών άλλων παικτών θα οδηγήσουν στη διαγραφή του δικού σας λογαριασμού!
14) Το spamming ή η σκόπιμα ενόχληση ή η πρόκληση άλλων παικτών μέσω προσωπικού μηνύματος στο παιχνίδι ή μέσω προσωπικού μηνύματος στο επίσημο φόρουμ(pm) απαγορεύεται. Θα προειδοποιηθείτε εάν λάβουμε καταγγελίες από άλλους παίκτες και οι λογαριασμοί στο παιχνίδι των υπότροπων παραβατών θα διαγραφούν! Οι επαναλαμβανόμενες επιθέσεις δεν είναι μια μορφή παρενόχλησης!
15) Απαγορεύεται η αποστολή μηνυμάτων σε παίκτες μέσω του παιχνιδιού ή μέσω προσωπικού μηνμύματος(pm) στο φορουμ που περιέχουν προσκλήσεις για να προσχωρηθεί στη συμμορία σας. Υπάρχουν ειδικά σημεία(threads) στο φόρουμ του παιχνιδιού που προορίζονται να σας παρέχουν ένα μέσο για να διαφημίσετε τη συμμορία σας. Θα προειδοποιηθείτε εάν λάβουμε καταγγελίες από άλλους παίκτες και οι λογαριασμοί στο παιχνίδι των υπότροπων παραβατών υπόκεινται στη διαγραφή!
16) Η σύνδεση θυμάτων σας(bite link) πρέπει να είναι καθαρά αναγνωρίσιμη ως σύνδεση θυμάτων και το θύμα πρέπει να έχει μια πιθανότητα να αποφασίσει εάν θέλει ή όχι να "δαγκωθεί". Η χρήση shortlinks, popups ή σελίδων που περιέχουν πολλαπλές συνδέσεις θυμάτων οι οποίες ανοίγουν αυτόματα απαγορεύεται και μπορεί να οδηγήσει στη διαγραφή λογαριασμών. Η σύνδεση θύματος πρέπει να τοποθετηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε ότι η πραγματική διεύθυνση να είναι ορατή με το πέρασμα του ποντικιού πάνω από αυτήν, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ετικέτα κειμένου για να "μεταμφιέσετε" τη σύνδεση.
17) Η διανομή οποιουδήποτε tool/bot/script που προορίζεται για το χειρισμό του KnightFight απαγορεύεται και θα οδηγήσει στη διαγραφή των εμπλεκομένων λογαριασμών στο παιχνίδι. Δείτε επίσης τον κανόνα 6)
18) Το περιεχόμενο των περιγραφών συμμορίας ή χαρακτήρα πρέπει να μην διαστρεβλώνει τις σελίδες και τα πλαίσια που χρησιμοποιούνται στο παιχνίδι (μέγιστο πλάτος = 530 pixels!). Η χρήση παράλογων κειμένων, εικόνων ή κενού διαστήματος είναι απαγορευμένη εάν ο μοναδικός σκοπός του περιεχομένου είναι να μακρύνει η περιγραφή και να κατασταθούν δύσκολες οι επιθέσεις.
19) Ονόματα παικτών και αναφορές μάχης μπορούν να τοποθετηθούν στις περιγραφές συμμοριών ή χαρακτήρα ΑΛΛΑ πρέπει να αφαιρεθούν αμέσως εάν ο παίκτης ζητήσει τη διαγραφή των πληροφοριών και η χρήση των πληροφοριών με τρόπο προσβλητικό φυσικά απαγορεύεται!

Google Analytics

This website uses Google Analytics, a web analytics service provided by Google, Inc. (“Google”). Google Analytics uses “cookies”, which are text files placed on your computer, to help the website analyze how users use the site. The information generated by the cookie about your use of the website (including your IP address) will be transmitted to and stored by Google on servers in the United States. Google will use this information for the purpose of evaluating your use of the website, compiling reports on website activity for website operators and providing other services relating to website activity and internet usage. Google may also transfer this information to third parties where required to do so by law, or where such third parties process the information on Google’s behalf. Google will not associate your IP address with any other data held by Google. You may refuse the use of cookies by selecting the appropriate settings on your browser, however please note that if you do this you may not be able to use the full functionality of this website. By using this website, you consent to the processing of data about you by Google in the manner and for the purposes set out above.